Zehnder prezračevalni sistemi

Zehnder prezračevalni sistemi

08/28/2020 Off By prihsiters

Zehnder blagovna znamka že več let uspešno konkurira na trgu s svojimi odličnimi napravami za prezračevanje zraka v hišah in stanovanjih. Strokovnjaki so namreč izumili odlično napravo, ki jo lahko vsakdo vgradi v svoj dom in nato ga brez težav prezračuje v vsakem letnem času. 

Zehnder naprave so na trgu že ogromno let, kar pomeni, da so proizvajalci resnično pravi mojstri, ki nam bodo zagotovili napravo najvišje kvalitete. Četudi imamo na začetku kar precej nezaupanja v napravo, ki naj bi optimalno prezračila našo hišo, se veliko ljudi o spoznanju, da resnično deluje, tako spusti v nakup svoje .

Zehnder blagovna znamka je žal malce dražja a ponuja odlične rezultate, kar pomeni da se jo izplača kupiti. 

Prezračevanje z rekuperacijo izvaja vse več Slovencev

Prezračevanje poteka skozi cevi, ki jih zaradi svoje izdelave izredno enostavno ohranjamo čiste. Ker cevi nimajo spojev, se na njih ne bo nikoli napirala odvečna umazanija. Ko se prečiščen zrak nabere v razdelilni komori, se preko cevi nato razpelje po celotnem domu. Najboljši sistemi za prezračevanje imajo vgrajen tudi dušilec zvoka, ki skrbi, da nas med prezračevanjem ne bi motili neprijetni zvoki iz notranjosti cevi. 

Prezračevanje mora potekati tiho, saj si dandanes vsakdo želi znotraj svojega doma le mir in tišino. Če bi bila prezračevalna naprava preveč moteča, je zagotovo nihče ne bi želel uporabljati. Da se vsak prostor lahko prezrači, mora imeti seveda dovod zraka preko cevi. V steni prostora bomo tako opazili elegantne rešetke, ki bodo skrbele za dovajanje čistega zraka. To so vpihovalne rešetke, ki zrak tiho dovajajo v prostore. 

Prezračevanje poteka popolnoma neslišno in nas ne bo motilo niti med spanjem. Opazili ga ne bodo niti naši gostje, ki bodo prišli na zabavo ali na večerni klepet. Ko zrak vstopi v prostor potuje proti povezovali prostorom in nato proti odvodnim sobam, kot je na primer kopalnica.