Zanesljive znamke za delo na posestvu

Zanesljive znamke za delo na posestvu

05/05/2019 Off By prihsiters

Če želimo na posestvu delati kar se da brezskrbno in seveda z odličnimi rezultati, se moramo poslužiti dobre opreme. To pa bomo našli le pod priznanimi blagovnimi znamkami. Na srečo v tem segmentu ponudbe izstopata predvsem dva proizvajalca, tako da ne bo težko najti kakovostnih izdelkov.

Husqvarna

Husqvarna prednjači predvsem na področju opreme za obdelavo vrtov, prepričajo recimo vrhunske robotske kosilnice, poleg tega tudi vrtni traktor Husqvarna ne pozna konkurence. Zahtevnejši uporabniki bodo gotovo z zanimanjem pokukali v ponudbo te znamke, ki skriva kar nekaj zanimivosti za tiste, ki se ukvarjajo z obdelavo večjih površin. Prav na večjih posestvih se bo vrtni traktor Husqvarna najbolje odrezal, pa tudi nekatere druge kosilnice so kot nalašč za takšne izzive. Poleg tega lahko vrtni traktor Husqvarna opravlja še veliko drugih nalog, kar je značilno za mnoge naprave tega proizvajalca. Za vzdrževanje urejene zelenice je Husqvarna gotovo prava znamka!

Stihl

Prav tako prepričljiva pa je znamka Stihl, ki izstopa po motornih žagah, a tudi opremi za košnjo. Kosilnica na nitko Stihl je priljubljena izbira med tistimi, ki želijo opremo za košnjo na veliki površini dopolniti še z orodjem, ki omogoča natančno košnjo okoli raznih ovir. Kosilnica na nitko Stihl je kot nalašč za košnjo okoli hiše, z nekaj vztrajnosti pa lahko z njo pokosimo tudi nekoliko večjo zelenico. Prav tako pa se naprava ne ustraši raznih izzivov, ki lahko ovirajo druge kosilnice – kosilnica na nitko Stihl se bo uspešno soočila tudi z višjo travo, koprivami, podrastjo in drugimi vsiljivci, poleg tega ni občutljiva na neugoden teren in morebitne druge lastnosti podlage.

Stihl seveda ponuja tudi neprecenljivo zbirko motornih žag, ki jih lahko uporabimo za obrezovanje drevja in čiščenje grmičevja, v njihovi ponudbi pa najdemo še marsikaj zanimivega. Enako sicer velja za znamko Husqvarna, ki je prav tako prisotna v različnih segmentih ponudbe.