Vrhunska vrtnarska oprema priznanih znamk

Vrhunska vrtnarska oprema priznanih znamk

12/15/2019 Off By prihsiters

Konkurenca na trgu je pozitivna, saj tako lahko pridemo do vrhunske opreme in zadostne izbire, s katero pokrijemo različne potrebe in želje. Pri obdelavi zunanjih površin imamo na voljo zelo prepričljive izdelke, v višjem rangu pa izstopata predvsem dve znamki – Stihl in Husqvarna. Ponudba se deloma prekriva, seveda pa vedno upoštevamo specifične zahteve kakšnega projekta oziroma predvidenega načina uporabe.

Motorne žage

Izjemno priljubljene so motorne žage Stihl, ki veljajo za vsestranske in zelo zanesljive pri vsakem opravilu. Na ta način se lahko lotimo tudi dela okoli hiše, saj se vedno soočamo tudi s kakšnim drevjem ali grmičevjem. Pravzaprav so za takšno delo motorne žage Stihl idealna izbira, saj je veliko izbire tudi med manjšimi vsestranskimi žagami. Te so za nameček cenovno precej ugodne in zelo enostavne za uporabo, torej kot nalašč za občasne uporabnike in razmeroma enostavne projekte. Seveda pa motorne žage Stihl pokrivajo tudi potrebe bistveno zahtevnejših uporabnikov, ki se bodo zadovoljili le z zmogljivimi žagami, s katerimi je možno podirati drevesa ali rezati debelejše veje.

Kosilnice

Med kosilnicami izstopa Husqvarna, ki s svojimi motornimi žagami predstavlja konkurenco znamki Stihl, na področju kosilnic pa v višjem rangu nastopa brez omembe vrednih konkurentov. Husqvarna kosilnice v višjem kakovostnem razredu so samoumevna izbira za zahtevnejše uporabnike. Izstopajo predvsem vrtni traktorji za profesionalne vrtnarje, ki se redno soočajo z obdelavo večjih površin, prav tako imamo na voljo zelo napredne sedežne kosilnice, ki se lahko prilagodijo vsaki situaciji. Husqvarna kosilnice v tem rangu vključujejo tudi napredne robotske kosilnice, ki so idealne za samodejno vzdrževanje zelenic, ki morajo biti vedno v brezhibnem stanju. Nadalje pa ponuja ta znamka veliko izbire tudi med manjšimi kosilnicami – zelo prepričljive so tudi Husqvarna kosilnice za manjše zelenice ter ročno orodje za obdelavo trate okoli hiše, imamo pa v tem segmentu seveda tudi več konkurence.