Vedno manjši, ampak nič zato manj kakovostni

Vedno manjši, ampak nič zato manj kakovostni

04/28/2020 Off By prihsiters

Prenosni računalnik Lenovo je ultra tanek. Prenosni računalnik Lenovo združuje kvalitetno izdelavo, ultra tanko obliko, ter edinstveno zabavno izkušnjo.

Prenosni računalnik Lenovo postavlja nove standarde v svetu ultra tankih prenosnikov. Kvalitetna izdelava, ki je združena z modnim dizajnom in zelo zmogljivim delovanjem. Za združitev zmogljivosti in tankega dizajna pa je bil potreben drugačen pristop. Prenosni računalnik Lenovo oblikuje dodelan hladilni sistem. Le ta omogoča manjše hladilne elemente in tanjše ogrodje.

Prenosni računalnik Lenovo omogoča uporabniku pametnejši 3D zvok. Prenosnik se baha s prvim zvočnikom, saj je ta vgrajen v tečaj, ki se vrti. Tečaj je zasnovan tako, da uporabniku ponudi resnično poglobljen zvok, ne glede kakšen je način uporabe. Lahko se zahvalimo 3D prostorskemu zvoku, da dvigne vašo zabavo na popolnoma nov nivo.

Le z enim premikom miške lahko spreminjate nastavitve v programih za grafično oblikovanje Adobe Illustrator, PhotoShop, LihtRoom in mnogo drugih. Z optimizacijo delovnega procesa ste lahko samo se bolj ustvarjalni.

Podjetje Mega poskrbi za vse potrebe svojih uporabnikov

Računalniki Mega serije 2000 temeljijo na izbranih in preverjenih komponentah uveljavljenih proizvajalcev. Vgrajene osnovne plošče MSI so izdelane po vojaških standardih. Le ti zahtevajo visoko kakovost in majo vgrajene posebno vzdržljive kondenzatorje. Enostavno in učinkovito delovanje vsakodnevnih opravil uporabniku omogoča najnovejša tehnologija procesorjev.

Lahko si izberete svoje konfiguracije, saj so le okvirne in se lahko prilagodijo uporabnikovim željam.

Na voljo imate razne opcije. 

Na izbiro imate spremembe količine pomnilnika do 32GB. Seveda je to odvisno od osnovne plošče. Računalniki Mega omogočajo uporabniku vgradnja drugačnih ali dodatnih SSD in SATA diskov. Računalniki Mega imajo lahko vgrajene drugačne ali dodatne grafične kartice. Le te imajo različne zmogljivosti, seveda pa je to odvisno od serije. Računalniki Mega imajo možnost namestitve operacijskega sistema Microsoft Windows 10, Microsoft Office paketov in raznih antivirusnih programov.

Seveda pa imajo posamezni ponudniki nakup podaljšane garancije.