Triglav nezgodno zavarovanje

Triglav nezgodno zavarovanje

10/21/2020 Off By prihsiters

Triglav nezgodno zavarovanje je odlična izbira in rešitev, če ne želite imeti nezaželjenih in nepričakovanih visokih stroškov, ki nastanejo ob nezgodah in nesrečah.

Kot pravi stari pregovor nesreča nikoli ne počiva. Zato je pametno skleniti triglav nezgodno zavarovanje. Z nezgodnim zavarovanjem triglav boste poskrbeli za finančno varnost vas in vaših družinskih članov.

Triglav nezgodno zavarovanje vam ob sklenitvi pogodbe nudi veliko ugodnosti tako za vas in vašo družino. 

Nezgodno se lahko zavarujete, ko ste dopolnili 18 let. Zavarovanje  oziroma sklenitev le tega pa je omejena do 65 leta starosti. 

Nudijo vam nezgodno mesečno rento za 10 let, ki vam v primeru invalidnosti izplača več kot 50% sredstev, upravičeni ste do kritja medicinskih pripomočkov, kar pomeni da v primeru trajne invalidnosti si z medicinskimi pripomočki omogočite kakovostno življenje. Ob sklenitvi paketa in pogodbe prejmete uporabno darilo tako za vas kot za vašo celotno družino.

Če niste prepričani oziroma ne veste kateri paket izbrati se posvetujte z agentom, ki vam bo rade volje svetoval kar je za vas in vašo družino najboljše.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna vam bo pomagala pri ohranjanju vašega denarja, saj vam ob sklenitvi ne bo potrebno plačevati in doplačevati zdravil, medicinskih pripomočkov in raznih zdravstvenih storitev.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna lahko sklene oziroma je namenjeno vsem, ki so si že uredili osnovno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji.

Ko boste sklenili pogodbo o dodatnem zdravstvenem zavarovanju vam bo to veljalo eno leto z trimesečnim odpovednim rokom. Če se boste strinjali z podaljševanjem pogodbe, se bo ta avtomatsko podaljševala vsako leto, dokler si vi ne boste premislili in se odločili za prekinitev.

Odločite se lahko tudi za mirovanje dodatnega zdravstvenega zavarovanja. To je možno urediti za določen čas preko posebnega obrazca namenjenega temu. Polico lahko daste v mirovanje v primeru, da želite ponovno študirati, boste dlje časa živeli v tujin ali pa še niste dopolnili 26 let.