Sava eskimo so napredne zimske pnevmatike

Sava eskimo so napredne zimske pnevmatike

11/09/2018 Off By prihsiters

Izbira gum za vozilo je zelo pomembna odločitev, saj si vsak izmed nas želi, da se na cesti počuti varno in da ima kontrolo nad svojim vozilom. Še posebej je potrebno za gume poskrbeti v zimskih razmerah, saj so zelo nepredvidljive in cesta je velikokrat zamrznjena in zasuta s snegom. Sava eskimo so tako napredne zimske gume, ki skrbijo za našo stabilnost na cesti.

Občutek varnosti med vožnjo, nam tudi omogoča, da se sprostimo in smo lahko pozorni le na cesto in nam ni potrebno skrbeti za druge stvari. Sava eskimo je torej pnevmatika, ki ima odličen oprijem in pa krajšo zavorno pot v zimskih razmerah. Ko temperature padajo, nam torej ni potrebno nič skrbeti, saj te gume skrbijo za čvrst oprijem na mokrih in pa zasneženih cestah.

Pomembno je tudi to, da skrbijo, da ne pride do akvaplaninga, saj so odporne na le to.

Poceni pnevmatike so lahko slaba odločitev

Veliko posameznikov se odloča za nakup cenejših pnevmatik, a s tem tudi manj kvalitetnih, saj ne želijo porabiti preveč denarja za gume. A to je lahko velikokrat zelo slaba odločitev, saj moramo gume kupiti zares vrhunske, da bo naše vozilo stabilno in pa varno. Poceni pnevmatike so tako lahko velikokrat zavajajoče, saj dobimo po zelo nizkih cenah pnevmatike, a se ne zavedamo dejstva, da so lahko na cesti zelo slabe.

Pri pnevmatikah je zelo pomembna kakovost, a se večina izmed nas tega ne zaveda, oziroma tega ne želi slišati, saj je za bolj kvalitetne gume potrebno odšteti malo več denarja. Poceni pnevmatike so tako velikokrat slaba izbira, kar za nas ne pomeni nič dobrega. Pri gumah je zares potrebno gledati na kakovost in odšteti malo več denarja, saj gre za našo varnost. Tako si zagotovimo, da bomo na cesti varni in bomo imeli popolno kontrolo nad našim avtomobilom.