Rešujte Brainobrain naloge in odkrite svoj pol potencial!

Rešujte Brainobrain naloge in odkrite svoj pol potencial!

01/11/2020 Off By prihsiters

Skoraj da vsak otrok je, ko se rodi nekaj izjemnega in odprte so jim prav vse poti na svetu vendar na žalost naš svet ni oblikovan tako ,da bi lahko prav vsakemu otroku dopustil, da se razvije do svojih maksimalnih sposobnosti. Za tiste, ki niso tako srečni, da jim sistem javnega šolstva popolnoma odgovarja morajo ostati drugi načini, da izpolnijo svoje polne potenciale in pri tem lahko pomagajo Brainobrain naloge.

Brainobrain naloge so zasnovane tako ,da otroke stimulirajo na ravno pravšnji ravni in tako spodbujajo razvoj miselnih sposobnosti kot je razumevanje, pomnjenje, reševanje nalog in jezikovne sposobnosti. To pomeni, da lahko otrok, ki rešuje Brainobrain naloge doseže svoj poln potencial na področju, ki ga druge šolske ustanove ne podpirajo in s tem naredi samega sebe boljšo in bolj uspešno osebo, hkrati pa ni prisiljen v ure in ure dodatnega dela. Otroci, ki se jim pusti raziskovati in izobraževati že pri malih nogah lahko kasneje dosegajo več, saj so vztrajni in zvedavi.

Brainobrain naloge so sestavljene tako, da sledijo posebni učni metodi, ki je poznana kot metoda VAK. Kar poskuša doseči metoda VAK je to, da želi hkrati poskrbeti, da otrok dobiva informacije, ki ga stimulirajo preko treh različnih kanalov torej vida, sluha in gibanja. Na ta način omogočamo hitro učenje, saj je ta metoda primerna za otroke, ki imajo optimiziran kateri koli izmed teh treh centrov. Metoda VAK zagotavlja enake možnosti izobraževanja vseh otrok, saj ne diskriminira tistih, ki za pomnjenje potrebujejo na primer asociacijo z gibanjem ali tistih, ki morajo nekaj videti, ker lahko verjamejo samo svojim očem. Poskrbite, da bo vaš otrok lahko dejansko vase vzel vse, kar mu okolje ponuja s tem ,da prilagodite svoj način učenja otroku, ali preprosto izberite metodo, ki zajema celoten svet okoli otroka.