Prenosniki za igričarje

Prenosniki za igričarje

04/28/2019 Off By prihsiters

V višjem zmogljivostnem razredu med prenosniki prevladujejo tisti računalniki, ki so namenjeni igranju računalniških iger. Ravno te so namreč zelo zahtevne in od računalnika pričakujejo veliko zmogljivosti, s tem pa se igričarji uvrščajo med zahtevnejše uporabnike. Seveda, med zmogljivimi prenosniki najdemo tudi razne mobilne delovne postaje in poslovne prenosnike, a ravno igričarski zbudijo največ pozornosti s svojimi zmogljivostmi.

Izbira je dokaj pestra, saj se s svojimi izdelki na trg podajajo različne znamke. Na voljo je recimo Razer prenosnik, čeprav to znamko bolj poznamo po kakovostnih izdelkih računalniške periferije. Jasno pa je, da bo Razer prenosnik v celoti prilagojen željam in potrebam računalniških igričarjev, zato je odlična izbira za ta segment. Ponuja kar nekaj bombončkov, ki izboljšajo izkušnjo pri igranju iger, seveda pa glavnino dela opravijo vgrajene komponente, ki skrbijo za bliskovito preračunavanje podatkov in čudovit prikaz na zaslonu. Razer prenosnik je priljubljena izbira pri tistih, ki želijo impresivno zmogljivost kombinirati z elegantnim izgledom in relativno kompaktnimi dimenzijami.

Tisti, ki niso pripravljeni sklepati kompromisov, pa bodo verjetno izbirali med ASUS gaming prenosniki. Ti so najbolj znani po svojih zmogljivostih in predstavljajo nekakšno avtoriteto na tem področju. Ponujajo neomejeno zmogljivost in lahko brez težav poganjajo tudi najnovejše igre. ASUS gaming prenosniki so zelo priljubljeni, saj ne sklepajo kompromisov. Za igričarje, ki želijo povsem uživati v svoji izkušnji, praktično ni alternativ. So pa tudi ASUS gaming prenosniki na voljo v različnih izvedbah in je moč najti tudi nekoliko šibkejše modele, ki se predstavljajo z ugodnejšo ceno in nekoliko izboljšano mobilnostjo. Ne gre pozabiti na to, da so prenosniki za igričarje dokaj veliki in nerodni, z vrhunskimi komponentami in baterijo, ki jih poganja, pa tudi precej težki. ASUS gaming teh pomislekov ne upošteva, saj pomanjkljivosti na tem področju upraviči z izjemno zmogljivostjo, ni pa takšna kombinacija lastnosti idealna za vsakega uporabnika.