Poceni do novega stanovanja

Poceni do novega stanovanja

07/03/2018 Off By prihsiters

Urejanje bivališča gotovo pomeni velike stroške tudi za tiste, ki sicer iščejo cenejše poti. Že osnovno stanovanje zahteva veliko denarja, za nameček pa vsak gradbeni poseg prinaša še dodatne znatne stroške. Tako se le zadržano lotimo kakšnih prenov, stanovanje pa ostane enako skozi dolga leta uporabe. Imamo pa na voljo nekatere možnosti, ki nam omogočajo popolno prenovo stanovanja za zelo ugodno ceno.

Seveda ne govorimo o nakupu novega stanovanja. Vsako stanovanje lahko hitro in poceni povsem preuredimo, s tem pa uspešno ustvarimo vtis novega bivališča. Osveženi bivalni prostori prevzamejo nove funkcije in ponudijo novo izkušnjo. Za takšno nalogo lahko uporabimo recimo predelne stene, ki so nadvse učinkovite pri spreminjanju izgleda in namena stanovanjskih prostorov. Seveda predelne stene ne pridejo v poštev kar za vsak namen, saj nimajo zadostne nosilnosti, da bi z njimi nadomestili zidane stene. Lahko pa jih vsekakor uporabimo v obstoječih prostorih, pravzaprav omogočajo zelo veliko, če se le znamo znajti pri načrtovanju. Predvsem pa so predelne stene zelo poceni, če stroške primerjamo s ceno klasičnih gradbenih del. Cenik suhomontažnih del je bistveno ugodnejši, tako pa prijazen do tistih, ki za prenovo svojega stanovanja nočejo zapraviti celega premoženja.

Suhomontažna dela sicer omogočajo še veliko več. Prav na ta način lahko opravimo celovito prenovo stanovanja po nizki ceni. Cenik suhomontažnih del že po zelo dostopnih zneskih vključuje še mnoge druge prilagoditve, ki lahko korenito spremenijo namembnost in podobo prostorov, v vsakem primeru pa prinašajo nizke stroške, so hitro opravljene in ponujajo navdušujoče rezultate. Kaj še za nizko ceno ponuja cenik suhomontažnih del? Med večjimi projekti gre recimo omeniti vgradnjo izolacije, povsem lahko preuredimo razne napeljave, običajno lahko do neke mere spreminjamo tudi velikosti, oblike in prehode med prostori. Za nameček je možno s suhomontažnimi deli vgraditi cel kup raznovrstne stanovanjske opreme in pohištva.