Papir v roli za tiskaje plakatov

Papir v roli za tiskaje plakatov

11/29/2018 Off By prihsiters

Papir v roli je idealen za ploter tiskalnike. Vsaka dobra tiskarna mora biti dobro založena z vsemi vrstami papirja. Na dan porabi velike količine belega papirja za tiskanje, ker tiska različne stvari. Noben tiskar si ne more privoščiti, da bi mu papir zmanjkal, zato ima pogodbo le z najboljšim dobaviteljem, ki mu redno dostavlja vse kar potrebuje.

Papir v roli ima različne velikosti. Njegova debelina je lahko 180g, v posamezni roči imamo do trideset metrov papirja. Uporabimo ga lahko za tiskanje različnih plakatov in se uporablja za profesionalno fotografsko uporabo. To je visokokakovosten foto papir, ki je premazan z zelo svetlim belim premazom.

Papir v roli lahko najdemo pri različnih ponudnikih. Veliko prodajalcev in posrednikov ima svoje spletne strani in tam imajo dobro predstavljeno svojo ponudbo in podrobno opisane vse lastnosti različnih vrst papirja. Cene so odvisne od kakovosti, vrste in količine.

Inkjet papir je vsestransko uporaben

Inkjet papir je poseben papir, ki je prevlečen s posebnim premazom. Ta premaz omogoča visoko kvalitetne zapise ter je primeren tudi za tiskanje fotografij. Vemo, da ima vsak posameznik doma in na svojem telefonu veliko količino slik, ki jo želi natisniti. Za te namene je injekt papir odličen, saj z njegovo podlago dobimo odlične in prvovrstne slike, ki jih lahko podarimo vsakomur.

Inkjet papir poskrbi, da so naše slike svetleče lepe in imajo zelo visoko kvaliteto. Papir je svilen in matiran. Navadno ga kupimo v formatu A4. Vsak paket vsebuje 200 100 gramskih listov, ki imajo najboljšo kakovost.

Inkjet papir lahko kupimo v vsaki boljši trgovini s papirjem. Lahko ga naročimo tudi preko interneta, saj dandanes veliko ponudnikov svoje izdelke trži kar v svojih spletnih trgovinah. Cena papirja je razmeroma visoka, ker je to res najboljši papir na trgu. Za vse informacije lahko pokličete posamezne prodajalce in podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo papirja.