Napredne kosilnice Husqvarna

Napredne kosilnice Husqvarna

06/26/2019 Off By prihsiters

Košenje zelenice s slabo kosilnico je prava nočna mora, traja dolgo časa in na koncu ne ponudi rezultatov, s katerimi bi bili lahko zadovoljni. To se ne bo zgodilo, če uporabimo kosilnico Husqvarna, ki je prilagojena takšnemu delu. Še posebej dobro se bodo obnesle nekatere naprave, ki so narejene za košnjo zahtevnejših terenov.

Ena izmed takšnih naprav je Husqvarna LC 356 AWD. Gre za samohodno kosilnico na štirih kolesih, ki ima nekatere edinstvene prednosti v primerjavi z drugimi izdelki te vrste. Že iz celotnega naziva kosilnice Husqvarna LC 356 AWD lahko ugotovimo, kateri je en izmed glavnih adutov te naprave – AWD namreč označuje pogon na vsa štiri kolesa, kar bistveno olajša košnjo na večjih površinah, izjemno dobro pa se ta kosilnica znajde tudi pri košnji jarkov, strmih pobočij in drugih neugodnih površin. Poleg tega je ta kosilnica robustna in vzdržljiva, s svojo zmogljivostjo pa lahko učinkovito obdela tudi površine, ki jih redkeje kosimo. Gre torej za izvrstno izbiro za zahtevnejše uporabnike, ki bodo v kosilnici Husqvarna LC 356 AWD našli idealno rešitev za svoje potrebe.

Seveda pa je pomembno, da za napredne kosilnice tudi dobro skrbimo. Zanesljiv proizvajalec, kot je Husqvarna, zagotavlja zanesljivost in dolgo življenjsko dobo svojih naprav, a brez vzdrževanja ne bo šlo. Na srečo priskočijo na pomoč zanesljivi serviserji, na voljo pa so tudi originalni rezervni deli Husqvarna, ki zagotavljajo optimalne lastnosti servisiranih kosilnic. Seveda pridejo v poštev le originalni rezervni deli Husqvarna, čeprav so včasih na voljo cenejše neoriginalne alternative. Veliko pa lahko za optimalno stanje in delovanje kosilnice storijo uporabniki sami, če se redno posvečajo čiščenju in osnovnemu vzdrževanju naprave. Poleg tega rezervni deli Husqvarna omogočajo nekatera hitra popravila oziroma zamenjavo poškodovanih delov, tako da se splača imeti nekatere kose na zalogi, da lahko z delom hitro nadaljujemo tudi v primeru kakšnih manjših okvar ali poškodb.