Mokro suhi sesalnik po ugodni ceni

Mokro suhi sesalnik po ugodni ceni

10/28/2019 Off By prihsiters

Mokro suhi sesalnik je odličen za hitro in enostavno čiščenje, ki je vedno bolj cenjeno. Vsaka gospodinja si želi, da bi čimprej in čim bolj na enostaven način očistila svoj dom. Ravno zato vedno raziskuje in išče naprave, ki bi ji olajšali delo. Ko se utrujena vrne domov iz službe, težko poprime še za gospodinjska dela in si želi, da bi lahko vse postorila v čim krajšem času. 

Mokro suhi sesalnik si kupijo vse tiste gospodinje, ki bi rade brez večjih težav očistile svoj dom. Enostavno ga bodo priključile istočasne sesale umazanijo in z vodo pomivale tla. To je večnamenski sesalec, ki pri delovanju porabi 1000 W elektrike. Nameščeno ima veliko posodo, ki zadrži 17 litrov umazanije. Ker ima vgrajen odličen patronski filter lahko istočasno sesamo mokro in suho umazanijo.

Mokro suhi sesalnik ima odlično cev, ki imajo Clips šobo za tla in je namenjena za različno uporabo. Ko delamo, si lahko privoščimo tudi prekinitev in krajši premor, v tem času cev in šobo za tla postavimo v položaj za premor. 

Tlačni čistilec s kompletom za čiščenje avtomobila

Tlačni čistilec ima več različnih priključkov in ga tako lahko  uporabimo za različne namene. Z njim bomo izredno lepo in natančno očistili svoj avtomobil in tako prihranili denar, ki bi ga potrošili v avtomobilski pralnici. Potrebno je le kupiti komplet za čiščenje, ki vsebuje priključke za čiščenje avtomobila. V kompletu bomo tako našli pralno krtačo, s katero bomo nežno skrtačili vso umazanijo, ki se je nabrala na avtomobilu. 

Tlačni čistilec nam bo tako pomagal pri čiščenju osebnega avtomobila, ki po vsakodnevni uporabi hitro postane umazan. V poletnem času je veliko različnih dejavnikov, zaradi katerih se na karoseriji avtomobila naberejo trdovratni madeži. V kompletu za čiščenje avtomobila bomo tako dobili tudi primeren šampon za avtomobile ter penečo šobo, za enostavno čiščenje večjih površin.