MODNI DODATKI, JIM POSVEČAMO PREMALO POZORNOSTI?

MODNI DODATKI, JIM POSVEČAMO PREMALO POZORNOSTI?

01/16/2020 Off By prihsiters

Nemalokrat se zgodi, da izberemo čudovito krilo in srajco, naš čudovit outfit okronamo še z modnim plaščem ali jakno, a pozabimo na modne dodatke. Pravi modni dodatki tvojemu videzu dodajo piko na i. K modnim dodatkom ne spadajo le ogrlice, uhani, prstani in ure, temveč tudi torbice in kape, ki jih na naših poličkah ne manjka.

Naše kape so izredno tople in kvalitetne, cofki in biserčki pa jih naredijo še bolj čudovite. Kraljice med modnimi dodatki pa so zagotovo torbice. Majhne, velike, kvadratne, večerne, rdeče, s pentljami, vzorci, … oh, toliko je možnih kombinacij, da se je zgolj za eno težko odločiti. S pravo torbico boš svoj videz še nadgradila, hkrati pa boš vse drobnarije imela lepo spravljene in vedno pri roki.

Pravi modni dodatki lahko tvoj videz poudarijo in olepšajo, v nasprotenem primeru pa lahko neprimerni modni dodatki popolnoma uničijo tvoj outfit, ki si ga tako skrbno izbrala. Za pravilno izbiro upoštevaj naslednje nasvete, ki smo jih zate pripravili v Ariyi:

 

Izberi prave barve! 

 

Če je tvoja koža hladnejših podtonov, so zate prava izbira modni dodatki v živahnih barvah, pastelno modri ali pa srebrni. Za toplejši podton kože so primernejši modni dodatki v rumeni, zlati, olivni ali koralni barvi. Seveda bodi pozorna, da se bo barva skladala z outfitom, torej hlačami, tuniko oz. obleko

 

Igraj se z oblikami!

 

Ni potrebe, da izbiraš le klasične oblike modnih dodatkov. Ekstravagantna ogrlica bo tako popestrila navadno belo bluzo, velika torbica s pentljo, pa bo še poudarila tvoj videz.

 

Bodi drzna a se zavedaj, da je manj več!

 

Da poudariš prav določen del svojega telesa, je prava izbira modnih dodatkov ključnega pomena. Ubrati moraš pravo strategijo: Izberi drzen modni dodatek, ki bo pritegnil pozornost, vse ostalo pa ohrani v minimalističnem, preprostem slogu. Izberi le en tak dodatek, da ne bo vsega preveč, saj bi tako lahko dosegla nasproten učinek.

Upam, da ti bodo naši nasveti pomagali pri pravi izbiri modnih dodatkov, ki bodo tvojo garderobo še dodatno popestrili. Več o žemnskih oblekah si preberite tukaj.