Husqvarna 562 XP za kleščenje dreves

Husqvarna 562 XP za kleščenje dreves

09/14/2019 Off By prihsiters

Husqvarna 562 XP združuje v sebi vse kar potrebujemo od motorne žage. Hrkati je izredno lahka in nam omogoča enostavno manevriranje ter je poleg tega super zmogljiva, da se lahko kosa tudi s profesionalnimi motornimi žagami. Največkrat jo kupci priporočajo za domačo uporabo, kjer si veliko posameznikov v domačem gozdu požaga drevje za kurjavo. 

Husqvarna 562 XP bo odlično žagala tudi debelejše drevje in nam omogočala enostavno delo. Ker je kurilna sezona izredno dolga in so goriva vsako leto krajša, se vse več ljudi odloča za kurjenje z lesom, ki ga je v Sloveniji veliko. Skoraj vsakdo ima na voljo manjši gozd, ki vsako leto potrebuje čiščenje starega drevja. Tako lahko na izredno enostaven način pridobimo drevesa, ki jih bo potrebno požagati. 

Husqvarna 562 XP bo z ostrim mečem hitro požagala vsako drevo. Tako bomo domov pripeljali celotno prikolico debel, ki jih boo doma že dodatno razžagali ter iz njih pripravili drva za kurjavo. Preden se les zakuri ga moramo seveda pravilno osušiti. Le tako bomo poskrbeli za kakovostno gretje in ne bomo onesnaževali zraka z težkimi delci. 

Husqvarna automower 315 X je najnovejši model robotske kosilnice

Husqvarna automower 315 X je najnovejši model robotske kosilnice, ki ga lahko dobimo na trgu. Robotske kosilnice predstavljajo pravo revolucijo na področju košnje trave. So namreč izredno zmogljive in vsestransko sposobne. Lahko jim brez težav zaupamo košnjo še tako zahtevne zelenice, ki vsebuje veliko roč in ostalih rastlin. Ker ima vgrajene odlične senzorje, jih med košnjo ne bo poškodovala. 

Husqvarna automower 315 X je dražja od navadne motorne kosilnice, a je tudi veliko bolj prijazna za okolje, saj ne proizvaja škodljivih izpustov in deluje na tih ter nemoteč način, pri katerem nas ne bo ovirala. Najboljše pa je to, da bomo košnjo lahko sprogramirali tudi za nočni čas. Tako bo trava zjutraj že sveže pokošena in urejena.