Električno talno gretje s kakovostnimi grelnimi preprogami in folijami

Električno talno gretje s kakovostnimi grelnimi preprogami in folijami

12/30/2018 Off By prihsiters

Sistem električnega talnega gretja dopušča dva načina talnega ogrevanja. Prvi način je električno talno gretje z grelnimi preprogami, ki je najpogosteje uporabljeno v prostorih pod keramičnimi ploščicami. V tem primeru so grelne preproge naša ogrevalna naprava. Ogrevalni kabli so pritrjeni na samolepilno mrežo iz steklenih vlaken, na drugi strani mreže pa je lepilo, ki omogoča pritrditev preproge na izolacijo. Vsi materiali so zelo kakovostni in jih je praktično nemogoče uničiti.

Drugi način je električno talno gretje z grelnimi folijami, ki se uporabljajo običajno v suhih prostorih, pod parketom ali laminatom. Grelna folija je bistveno tanjša od grelne preproge. Sestavljena je iz dveh poliestrskih folij, na katere so pritrjeni vodniki in grelni elementi v obliki trakov. Folija je dobavljiva v dveh širinah, lahko pa jo tudi poljubno odrežete. Vsi materiali so ustrezno testirani, saj le tako zagotavljajo njihovo nemoteno delovanje in kakovost.

Električni kopalniški radiator je praktičen in cenovno ugoden

Kopalnica je prostor za katerega si vedno želimo, da je topel. V njej se preoblačimo ali tuširamo, zato je tudi v prehodnih letnih časih dobrodošlo, da je ta prostor ustrezno ogrevan. Ena od rešitev je električni kopalniški radiator, ki je hkrati lahko tudi praktičen pripomoček za sušenje brisač. Poznamo različne oblike in velikosti tovrstnih radiatorjev. Na zunaj so podobni klasičnim, vendar je njihovo delovanje popolnoma drugačno.

Električni kopalniški radiator ima vgrajen grelec, v njem pa je tudi tekočina proti zamrzovanju. Lahko ima svoj lasten termostat, lahko pa tudi ne. To je odvisno od tega ali ga bomo uporabljali samostojno ali v sklopu celotnega ogrevanja, pri čemer bo njegovo uravnavanje potekalo centralno. Glede na to, da je povpraševanje po električnih kopalniških radiatorjih vedno večje, je tudi ponudba zelo pestra. Na spletu bomo našli številne ugodne cene tovrstnih radiatorjev, ki so v akcijski ponudbi dostopni prav vsakomur.