Dolge obleke – najboljša izbira za maturantski ples

Dolge obleke – najboljša izbira za maturantski ples

11/13/2018 Off By prihsiters

Izbira dolge obleke za maturo je zagotovo zelo pomemben dogodek za prav vsako srednješolko, zato je še posebej pomembno, da se zadeve lotite premišljeno in po pameti. Predvsem je pomembno, da z izbiro dolge obleke ne boste prepozni, saj se v nasprotnem primeru lahko zgodi, da ne boste imeli več nobene izbire. Zavedati se morate, da mora biti obleka prilagojena vaši postavi, za to pa šivilje potrebujejo določen čas. Zato vam priporočamo, da si maturantske dolge obleke rezervirate vsaj 4 mesece pred pomembnim dogodkom.

Oblika in kroj maturantske dolge obleke

Vsi se dobro zavedamo dejstva, da ima vsaka ženska drugačno postavo. Določenemu tipu postave pa se prilegajo določene dolge obleke. To načelo morate še kako upoštevati pri nakupu maturantske obleke. Priporočamo vam, da preizkusite čim več oblek – tako boste dobili pravi občutek, kakšne dolge obleke vam pristojijo. Pri tem vam bodo seveda pomagale tudi strokovno usposobljene prodajalke. Z ustrezno obleko se lahko namreč skrije marsikatera pomanjkljivost na postavi, poudari pa se tisto, kar je na ženski najlepše. Primer: dolge obleke, ki so narejene v obliki korzeta, pomagajo zožati pas ter poudarijo zadnjico in prsi. Še bi lahko naštevali …

Prava barva maturantske dolge obleke

Vsaka barva sporoča različne občutke in čustva. Pravzaprav sporoča vašo osebnost, zato je še kako pomembno, za kakšno barvo dolge obleke se boste odločili. Še vedno prevladuje črna barva, ki je izraz prefinjenosti in elegance. Nekaj posebnega je rdeča barva, ki sporoča ljubezen, po njej bodo posegla ognjevita dekleta. Potem je tu še roza barva za vse nagajive ženske, modra barva za samozavestne ženske in tako naprej, Seveda bodite pozorni tudi na to, kako vam določena barva dolge obleke sploh pristaja. Ne pozabite še na ustrezne čevlje in druge modne dodatke, saj bo le z njimi vaša podoba zares popolna. Obleko za popolen večer lahko najdete tukaj.