Cestna kolesa za profesionalce kot tudi električna za rekreativce

Cestna kolesa za profesionalce kot tudi električna za rekreativce

06/08/2019 Off By prihsiters

Ko se gre za cestna kolesa in njihovo izbiro se velikokrat znajdemo v dilemi, katero kolo bi bilo pravo za nas. Preden se odločimo za nakup, moramo najprej razmisliti kakšna cestna kolesa so primerna glede na naše sposobnosti. Vsi ljubitelji asfalta in hitre vožnje s kolesom, tako začetniki kot pravi profesionalci se zavedajo, da mora biti nakup pravega cestnega kolesa izdelan po vaših merah in glede na vaše interese.
Tehnologija za cestna kolesa se nenehno spreminja in izpopolnjuje, tehnološke rešitve in izbira materiali so vse boljši, kar kolesarstvo popelje v povsem novo dimenzijo.
Ko se danes pogovarjamo o cestnem kolesarstvu, ne gre več samo za tako imenovano specialko.
Čeprav so cestna kolesa širši družbi še zmeraj znana predvsem po ozkih platiščih in ukrivljenim krmilom, ki so podobna rogovom, pravi poznavalci vedo, da obstaja še dolga in izčrpna vrsta podkategorij, ki so namenjena izključno točno določenim in specifičnim potrebam in zahtevam kolesarjev.
In če niste profesionalci in vam zahtevne poti predstavljajo prevelik napor, hkrati pa neizmerno uživate ob vožnji s kolesom? Nič hudega, električno kolo znamke Scott, ki je ena izmed vodilnih proizvajalcev koles, ponudi pomoč takrat, ko jo potrebujete. Scott nenehno preseneča z razvojem in novimi inovacijami v kolesarstvu vseh vrst, zdaj pa jim ni tuje niti električno kolo. Vgrajen elektro motor, ki ga ima električno kolo znamke Scott bo v pomoč takrat, ko se zdi, da več ne boste zmogli. Tako zavite asfaltne poti navzgor, celodnevno kolesarjenje ali le malo pomoči na poti do službe več ne bodo problem. In naj vas ne skrbi niti polnjenje, saj električno kolo pri nekaterih modelih poskrbi za samodejno polnjenje tudi ob spustih po klancih navzdol ali med zaviranjem, enostavno pa je polnjenje tudi preko vtičnice električnega omrežja. Električna kolesa so kolesa nove generacije, ki vas bodo vsekakor navdušila.