Bownova terapija je preverjena oblika izjemno učinkovite masaže

Bownova terapija je preverjena oblika izjemno učinkovite masaže

08/10/2018 Off By prihsiters

Na srečo nam ni vedno več potrebno obiskati zdravnikov, če želimo, da nekdo na nas izvede kako posebno terapijo ali pa masažo, ki naj bi bila več kot pa le učinkovita. Zadosti je samo že, če obiščemo kak priljubljeni kozmetični salon, v katerem se izvajajo številne storitve, med katerimi so tudi masaže in razne terapije. Med njimi je tudi prav posebna terapija, ki se imenuje Bownova terapija. Po svetu in pri nas je znana že zelo dolgo časa, utemeljena pa je bila s strani znanega avstralskega strokovnjaka.

Bownova terapija se priporoča tudi zato, ker se med samim izvajanjem sproži globoka sprostitev telesa, kar je izjemnega pomena. Sicer pa gre za manualno terapijo. Večina jo označuje za nežno, holistično ter zelo učinkovito tehniko.

Masaža stopal ali refleksna masaža

Določeni deli našega telesa so pogosto videti otekli ali povsem nezdravi, poleg tega pa tudi utrujeni od vsega. Pri tem mislimo predvsem na naša stopala, ki lahko izjemno trpijo, če je narava našega dela taka, da večino časa stojimo ali pa moramo hoditi sem in tja. V takem primeru se je nadvse dobro tu in tam odločiti za masažo stopal, ki ji rečemo tudi refleksoterapija. Moramo pa poudariti, da pri tem ne gre samo za učinek na stopala, ampak v resnici na prav vse naše telo oziroma na organe našega telesa.

Če želimo, da je masaža stopal opravljena tako, kot je potrebno, potem se je mora lotiti oseba, ki je zato podkovana. Tako osebo lahko srečamo v izjemno priljubljenih kozmetičnih salonih, kamor se lahko naročimo tudi preko spleta. Pri prvem obisku na masažo stopal pa nas bo verjetno čakal še prav poseben popust, ki ga bomo lahko koristili tudi pri drugih storitvah, ki nam jih ponujajo v podjetju.

Masaža stopal nima samo trenutnih učinkov, ampak tudi dolgoročne, zato vam jo še toliko bolj priporočamo.