Akumulatorski vrtalniki za domačo rabo

Akumulatorski vrtalniki za domačo rabo

05/17/2020 Off By prihsiters

Akumulatorski vrtalniki so idealni za tudi za domačo uporabo. Lahko jih uporabljamo za vrtanje lukenj različnih velikosti. V vsakem domu moramo od časa do časa zvrtati kakšno luknjo, če želimo dobro pritrditi določen predmet na steno. Zato potrebujemo dober pripomoček, s katerim bomo brez težav vrtali v tak material kot si bomo želeli. Ker niso vsi vrtalniki enako kvalitetni, moramo pred nakupom povprašati, kaj je primerno za našo uporabo. 

Akumulatorski vrtalniki so izredno praktični, saj imajo vgrajeno baterijo, ki jo enostavno napolnimo in nato lahko cel dan koristimo njeno moč. To je izredno priročno povsod, kjer nimamo dostopa do električne energije. Praktično pa je tudi zato, ker tako ne potrebujemo električnega kabla, ki nam pri delu lahko povzroča tudi težave. 

Akumulatorski vrtalniki imajo vgrajen dvostopenjski menjalnik, ki nam omogoča učinkovito vrtanje. Njegovo robustno ohišje mu omogoča dolgo življenjsko dobo. Profesionalni akumulatorski vrtalniki imajo oprijemljiv ročaj, ki zagotavlja varno delo ter manjši napor za naše roke. 

 

 

Krožna žaga za natančen izrez

Krožna žaga je orodje, ki je izredno uporabno v vsaki mizarski delavnici. S pomočjo krožne žage lahko namreč natančno in enostavno izrežemo tak kos lesa kot si želimo. Vsak mizar ima na voljo več vrst žag, ki jih uporablja glede različne potrebe. S krožno žago pa bo zagotovo kos vsaki, še tako zahtevni nalogi.  

Krožna žaga je enostavna za uporabo. Njena oblika se popolnoma prilega vsakomur, ki jo uporabi. Ker ni pretežka, jo lahko odnesemo s seboj tja, kamor jo potrebujemo. Nikoli pa ne smemo pozabiti na varnost pri uporabi krožne žage. Vsaka nepazljivost lahko namreč privede do nesreče.

Krožna žaga ima možnost menjave plošč, tako lahko za vsak les uporabimo točno takšno rezilo, kot ga potrebujemo. Najboljši primeri imajo vgrajen nastavek za odsesavanje prahu, ki preprečuje raznašanje umazanije po naši delavnici.