"Astrologiji velja nameniti pozornost predvsem zato, ker predstavlja direkten izziv obstoječim prepričanjem, kajti če so njene trditve veljavne, potem se motimo o naravi naše stvarnosti."

Dennis Elwell, britanski astrolog in publicist


    Search   
Registracija  |  Prijava
Skrči
Osebni posvet z Emo Kurent: razumevanje, svetovanje, usmerjanje in prognoza.

  

 

EMA KURENT, DFAstrolS, QHP, CMA, ISAR CAP
 
Profesionalna astrologinja s 25-letnim stažem svetovalke in prognostičarke
STELLA, Ema Kurent s.p., 041 718260
 
Zakaj bi me obiskali?

Odgovor je preprost: zato, da bi izvedeli, kaj vas čaka v prihodnosti! Boste v prihodnjem letu, dveh ali treh dobili priložnost za novo partnersko razmerje? Zakaj imata s partnerjem težave in ali/kdaj se bodo rešile? Se bodo, in kdaj, izboljšale razmere v službi? Bo poslovni projekt, ki ga nameravate lansirati, zaživel? Se boste še dolgo počutili slabo, ali boste kmalu dobili več energije?

A razlogov za obisk pri meni je še več: morda pridete zato, da bi prepoznali svoj "potencial" oziroma zmožnosti in sposobnosti. Da bi bolje razumeli naravo odnosa s partnerjem – ali potencialnim partnerjem. Da bi prepoznali notranje vzorce, ki vas vodijo k takšnemu in drugačnemu vedenju ter (morda) ponavljajočim se težavam - in jih pričeli spreminjati. Predvsem pa zato, da bi izvedeli, kdaj se bo kaj spremenilo. Ključnega pomena je predvsem KDAJ, saj je astrologija resnično edino zanesljivo sredstvo za vpogled v prihodnost oziroma v ČAS.
 
Narava časa ter z njim povezanih dogajanj in procesov je z energetskega vidika natančno določena. Naša življenja se razvijajo skladno z našo notranjo "kozmično uro", ki nam s kakovostnega in časovnega vidika odmerja notranje procese, počutja, stanja ter večje in manjše spremembe, ki se dogajajo skladno s to uro in pridejo "od zunaj", brez naših zavestnih naporov. Gre torej za to, "kdaj in kaj". Dejansko sicer ne dajem povsem konkretnih in 100% zanesljivih napovedi (razen v izjemnih primerih, ko se zahteva konkreten odgovor na izid situacije ali projekta, ki je načrtovan ali že v teku), ampak za ovrednotenje energijskih vplivov, ki določajo našo "usodo", v tem ali onem času. Več kot to se ne da, vendar je že to ogromno!
 
Po predhodnem razgovoru, v katerem spoznam vašo trenutno situacijo, načrte, odnose itd., planetne vplive apliciram na vaše življenje. Pravim, da "grem skozi čas". Razbiram takšne in drugačne vplive v vsakem mesecu, celo tednu in dneh izbranega obdobja, in jih sproti prevajam v razumljivo slovenščino. Ugotavljam, kdaj bodo nastopile spremembe na tem ali onem področju, kakšne vrste bodo te spremembe, kako bodo vplivale na vaše  nadaljnje življenje, itd.
 
S pomočjo rojstnih podatkov partnerja (po potrebi) ugotavljam naravo vajinega odnosa in poskušam svetovati v obdobjih, ki zahtevajo takšno ali drugačno ravnanje in odločitve.
 
Če ste vi sami ali vaš otrok pred eno najpomembnejših odločitev v življenju: kateri poklic izbrati, sem tu zato, da vam pomagam. Rojstna karta ponuja odličen vpogled v "rojstni potencial": talente, sposobnosti, zmožnosti... Kaže stopnjo motiviranosti za takšno in drugačno delo, stopnjo ambicioznosti, prilagodljivosti, komunikativnosti, podredljivosti, ustrežljivosti - ali morda avtoritativnosti. Pridevnikov je veliko. Možnosti nešteto. Moje svetovanje ni monolog, ampak dialog. Do odgovora pridemo skupaj.
 

Kdaj je primeren čas za posvet?

Če me boste prvič obiskali, ko boste v težavah ali ko vas bo "matral firbec", pa se boste naslednjič oglasili, ko pride čas, da nadaljujeva, kjer sva končali/a. Ker boste pač zvesto spremljali posnetek najinega prvega razgovora in ugotovili, da se vaše življenje odvija skladno s "skriptom" - zapisom, kozmično uro oziroma mojo razlago in prognozo. To vam je najbrž pomagalo, da ste svoje dejavnosti ter pričakovanja prilagodili "kakovosti časa", in vas prepričalo, da je astrološki posvet nadvse koristna in smiselna zadeva. 

Naročanje

Naročila sprejemamo na tel. 041/718260 vsak delavnik med 8:30 in 15:00. Ob naročilu morate vedeti točen čas in kraj svojega rojstva. (Preverite ga lahko v rojstnem listu, če ga nimate, naročite kopijo na matičnem uradu občine, v kateri ste se rodili.) Še pred vašim prihodom pripravim gradivo (rojstno karto in grafične izrise planetnih prehodov za določeno prihodnje obdobje). Posnetek razgovora (prognoze) dobite na CDju ob odhodu.
Natisni  

Skrči
Cenik

Cena (vključuje snemanje na CD, ki ga dobite na koncu obiska):

a)   Razgovor z dveletno prognozo, ali prognoza za krajše obdobje v kombinaciji s katero od drugih vsebin, na primer analizo partnerstva: 60 EUR (60 minut)

Naročila na tel. : 041 / 718260

Uradne ure: pon. – pet. / 8:00 – 15:00

Natisni  

Skrči 
 
Natisni  

  Copyright 2007 by Ema Kurent Pogoji uporabe  |  Izjava o zasebnosti